Op jouw gewenste plek

Wij verzorgen catering high tea's proeverijen workshops .

Smakelijk geregeld

Maak van elk evenement een naadloze en gedenkwaardige ervaring met ons personeelsverhuur. Wij bieden professioneel en goed opgeleid personeel om jouw gasten te verwelkomen, bedienen en verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het moment.

 

Waarom Kiezen voor ons?

 

Deskundig team: Ons team van gastvrijheidsexperts staat klaar om een positieve en gedenkwaardige ervaring voor jouw gasten te creëren.

 

Veelzijdige diensten: Of je nu obers, bartenders, chefs of ander evenementpersoneel nodig hebt, wij passen onze diensten aan op basis van jouw specifieke behoeften.

 

Professionele uitstraling: Ons personeel is niet alleen bekwaam, maar ook stijlvol en representatief, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op de sfeer van jouw evenement.

 

Onze diensten:

 

Evenementenbemanning: Van registratie tot begeleiding, ons personeel zorgt voor een vlotte uitvoering van elk aspect van jouw evenement.

 

Cateringpersoneel: Ervaar een soepele cateringdienst met ervaren chefs, obers en bartenders die de culinaire ervaring versterken.

 

VIP-service: Laat jouw gasten zich speciaal voelen met onze VIP-service, inclusief persoonlijke bediening en aandacht voor detail.

 

Interesse:

Neem contact met ons op om jouw personeelsbehoeften te bespreken en laat Zafari’s Grill and Drinks bijdragen aan het succes van jouw evenement.

"Eat well, live vibrant"

“Food is the ingredient that binds us together”

Adres

Pakhuisweg 2

6718 XJ Ede
085 – 004 65 13

info@zafarisgrilldrinks.nl

KvK: 86744372

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag: 09:00 – 18:00

Zondag: Op afspraak