neem contact met ons op

take the first step. we will do the rest.

Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte cateringervaring te creëren met Zafari’s Grill and Drinks. Of je nu een speciale gelegenheid hebt, een zakelijk evenement plant of gewoonweg geniet van goed eten, ons toegewijde team staat klaar om aan al je culinaire behoeften te voldoen.

Bel ons op 085 – 004 65 13 en spreek direct met een van onze catering experts. We luisteren naar je wensen en stellen een op maat gemaakt menu samen dat perfect aansluit bij je smaak, thema en budget. Of het nu gaat om een intieme lunch, een uitgebreid dinerbuffet of een grootschalig evenement, wij zorgen ervoor dat elk gerecht met liefde en vakmanschap wordt bereid.

Als het contactformulier je voorkeur heeft, vul die dan hiernaast in. Ons team zal zo snel mogelijk reageren en je helpen bij het plannen van een onvergetelijke catering ervaring. Vertel ons over je verwachtingen, dieetwensen en eventuele speciale verzoeken, zodat we voor een onvergetelijke dag kunnen zorgen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Service

Ben je niet tevreden over onze service? Wij horen het uiteraard graag! Je kunt via de volgende manieren een klacht indienen.

TELEFOON

Voor vragen is de klantenservice bereikbaar via 085-0046513. Van Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur

CONTACTFORMULIER 

Je kunt contact met ons opnemen door bovenstaand contactformulier in te vullen.

Binnen 14 dagen ontvang je een inhoudelijke reactie op jouw klacht.

Kan er geen oplossing worden gevonden, dan kan er via een Geschillencommisie een klacht/geschil worden ingediend. Dit kan via www.sgc.nl

Annuleringen kunt u telefonisch of per email doorgeven.

 

Let op! Indien een bestelling, om welke reden dan ook, geheel of ten dele wordt geannuleerd kunnen gemaakte kosten alsnog worden doorbelast

 

Alleen op werkdagen van Maandag t/m Vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur nemen wij annuleringen in behandeling.

In de weekenden zijn wij niet aanwezig op het kantoor en behandelen we geen e-mail verkeer.

Lunches, broodassortimenten & losse broodjes:
Bestellen is mogelijk tot 14.00 uur 1 werkdagen van tevoren

 

Lunchsalades- en soepen, receptiehapjes, tafelgarnituren,
Vers fruit en fruitspiesen:

Bestellen is mogelijk tot 14.00 uur 2 werkdagen van tevoren.

 

Lunchsalades- en soepen, receptiehapjes, tafelgarnituren,
Vers fruit en fruitspiesen:

Bestellen is mogelijk tot 14.00 uur 2 werkdagen van tevoren.


Uiteraard willen wij over grote bestellingen eerder van tevoren geinformeerd worden. Eventuele veranderingen kunnen dan nog 3 werkdagen van tevoren worden doorgegeven. Lunch bestellingen voor zaterdag dienen uiterlijk donderdag voor 12:00u te zijn doorgegeven.

Leveringen op zon- en erkende feestdagen zijn in overleg en dienen uiterlijk vijf werkdagen vóór de aflevering te zijn doorgegeven. Bij leveringen op zon- en erkende feestdagen wordt een extra toeslag van € 40,00 excl. btw doorberekend.

Wij leveren onze orders zoveel mogelijk in route. Dit betekent dat de aflevertijd kan afwijken van de door u aangegeven aflevertijd.

Lunch verzorgen we binnen 08.00 – 11.30.

Borrel & Diner leveren we tussen 08.00 – 15.00.

Afwijkende tijden gaan in overleg. Wanneer u geen opslag- of koelingsruimte heeft kunnen wij in overleg strakker tegen de gewenste aflevertijd leveren. Weliswaar in overleg en een eventuele toeslag.

Bij warme levering van maaltijden & buffetten leveren we deze 1 uur voor aanvang van het diner. Hiermee voorkomen wij late levering door file en onvoorziene omstandigheden.

Aflevertijden voor 07:00u en na 18:00u zijn in overleg. Wel rekenen we hier een toeslag van € 22,50 excl. btw voor.

U dient onze materialen vaatwasser schoon retour aan te bieden. Dus de materialen dienen vrij van etensresten te zijn gesorteerd. Samen met de chauffeur controleert u de bestelling en materialen. Eventuele retour emballage word genoteerd op de afleverbon. U tekent vervolgens af voor retour halen. Bij breuk en/of manco’s worden de materialen doorbelast tegen vervangingswaarde.

 

Let op! Er moet een persoon aanwezig zijn op de retourlocatie om af te tekenen. Is dit niet het geval, dan is het risico voor de opdrachtgever. Zafari’s Grill and Drinks is op dat moment niet verantwoordelijk voor eventuele kosten door het niet kunnen vinden van materialen. Deze worden tegen aanschafwaarde doorberekend aan de opdrachtgever. Het ophalen van de bestelling geschiedt bij de volgende levering of anders in overleg. Buffetten worden indien mogelijk de volgende dag opgehaald.

We hanteren vaste bezorgkosten à € 12,50 excl. btw. We leveren standaard koud aan. Warme levering in overleg. Bij een eventuele levering van meubilair en andere zaken dan food & beverage gaan de transportkosten in overleg.

Openingstijden

Kantoor: Maandag t/m Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: Op Afspraak
Catering: 7 dagen per week

Bezorging

Bezorging in Ede gratis bij bestellingen vanaf €40,-
Bezorging mogelijk door heel Nederland

Adres

Pakhuisweg 2
6718 XJ Ede
085-0046513
info@zafarisgrilldrinks.nl

Gegevens

BTW: NL 0043.04.283.B.28
KVK: 86744372
IBAN: NL50 RABO 0198 4296 30