Op jouw gewenste plek

Wij verzorgen catering high tea's proeverijen workshops .

Creëer herinneringen

Geef je volgende evenement een onmiskenbare smaak van klasse en culinair genot met onze evenementenservice. Of het nu gaat om een jubileum, bedrijfsbijeenkomst of een feestelijke viering, wij streven ernaar om van jouw gelegenheid een buitengewone ervaring te maken.

 

Waarom Zafari’s Grill and Drinks?

 

Culinaire Excellence: Onze getalenteerde chefs brengen een scala aan smaken tot leven met creatieve gerechten die de verwachtingen overtreffen.

 

Gepersonaliseerd Ontwerp: Werk samen met ons ervaren team om een evenement op maat te creëren, afgestemd op jouw visie, smaak en budget.

 

Professionele Uitvoering: Van planning tot uitvoering, ons toegewijde team zorgt voor een vlekkeloze ervaring, zodat jij kunt genieten zonder zorgen.

 

Onze Aanpak:

 

Menu Diversiteit: Ontdek een breed scala aan heerlijke opties, van verfijnde hors-d’oeuvres tot uitgebreide buffetten en overheerlijke desserts.

 

Stijlvolle Presentatie: Creëer een visueel feest voor de zintuigen met prachtige decoraties, eigentijdse styling en professionele service.

 

Hoe Beginnen We?

Maak van jouw evenement een gedenkwaardige ervaring met onze evenementenservice. Neem contact met ons op voor een consult en laat ons samen de perfecte setting creëren voor jouw speciale dag.

"Eat well, live vibrant"

“Food is the ingredient that binds us together”

Adres

Pakhuisweg 2

6718 XJ Ede
085 – 004 65 13

info@zafarisgrilldrinks.nl

KvK: 86744372

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag: 09:00 – 18:00

Zondag: Op afspraak