vacatures

Werken bij Zafari's grill and drinks

Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele vacatures bij Zafari’s Grill and Drinks. We zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Als je een passie hebt voor de horeca, klantgericht bent en graag in een dynamische omgeving werkt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Helaas hebben we op dit moment geen openstaande vacatures. Maar maak je geen zorgen, bij Zafari’s Grill and Drinks waarderen we altijd open sollicitaties. We willen graag in contact komen met enthousiaste mensen die denken dat ze een waardevolle aanvulling kunnen zijn op ons team.

Als je interesse hebt om bij Zafari’s Grill and Drinks te werken, kun je je gegevens en cv achterlaten via het formulier. Zorg ervoor dat je je cv uploadt, zodat we een goed beeld krijgen van jouw vaardigheden en ervaring. We zullen je gegevens zorgvuldig bekijken en als er een passende vacature beschikbaar komt, nemen we contact met je op.

Bij Zafari’s Grill and Drinks hechten we veel waarde aan teamwerk, persoonlijke ontwikkeling en een positieve werkomgeving. We bieden onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, en natuurlijk heerlijke maaltijden!

Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van ons gepassioneerde team en een rol te spelen in het creëren van geweldige culinaire ervaringen, wacht dan niet langer en laat je gegevens achter. We kijken ernaar uit om van je te horen!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Openingstijden

Kantoor Maandag t/m Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: Op Afspraak
Catering: 7 dagen per week

Bezorging

Bezorging in Ede gratis bij bestellingen vanaf €40,-
Bezorging mogelijk door heel Nederland

Adres

Pakhuisweg 2
6718 XJ Ede
085-0046513
info@zafarisgrilldrinks.nl

Gegevens

BTW: NL 0043.04.283.B.28
KVK: 86744372
IBAN: NL50 RABO 0198 4296 30